Forældrerådgivning

En formiddag ringer telefonen på mit kontor – det er en forælder, som har brug for vejledning og støtte i forhold til at gøre en positiv forskel i sin søns udvikling før skolestart året efter. Han nævner, at familien søger en fagperson, der gerne vil hjælpe med opgaven. Efter nogen overvejelse siger jeg ja – og vi laver en spilleregel:

  • rådgivningen går alene på, hvad familien kan gøre hjemme.


Vores samarbejde bliver lidt af en solstrålehistorie – derfor:

Jeg tilbyder pædagogisk rådgivning til forældre. Mit udgangspunkt er at arbejde med relationen forældre/barn om noget, som er spændende for barnet. Derudover henviser jeg til relevant litteratur og giver ideer til aktiviteter.

Timepris kr. 650,00

Reference
Richard Christensen, forældre: Vi har med stort udbytte brugt Anne Marie Marquardsen som pædagogisk konsulent og kontaktede hende ifm. at vores 4½ årige søn havde nogle udfordringer ift. at tegne/interessere sig for skriftssproget. Vi afholdt månedlige tlf.-møder, hvor vi fik sparring til, hvordan vi kunne motivere vores søn til at blive mere interesseret i tal og bogstaver. Vi fik små overkommelige opgaver, som vi lavede sammen med vores søn. Vi tog udgangspunkt i det, der interesserede vores søn – og igennem leg, gik det meget hurtigt med at vække hans interesse for før-læsning og -skrivning. Efter dette forløb er vores søn blevet meget mere interesseret i tal og bogstaver, helt uden at terpe. Vi har nu langt mere ro i sindet mht. skolestart og er sikre på, at han bliver skoleparat sammen med sine jævnaldrende kammerater.
Vi kan varmt anbefale Anne Marie til forældresparring.