Inklusion – alle børn skal med i fællesskabet

Kurset sætter fokus på læringsmiljøet omkring børn i udsatte positioner og deltagerne får redskaber til konkret brug af Læringsmiljø-modellen i egen praksis

Oplæg – Hvad er inklusion? Læringsmiljø-modellen. Udvikling af inkluderende læringsmiljøer. Et møde med Anna, Buscha, Carl, Lucas, Magnus eller Sofie fra min bog Inklusion i daginstitutionen.

Refleksion – Deltagerne sætter oplægget i perspektiv ved at inddrage egen praksis.

Pædagogisk værksted – Vi arbejder konkret med en inkluderende aktivitet til inspiration og/eller direkte brug hjemme i institutionen.

Varighed: 3 eller 6 timer. Deltagere: max 25
Pris 3 timer: kr. 4.800 ex. moms og kørsel
Pris 6 timer: kr. 9.500 ex. moms og kørsel

Kurset er primært for ansatte i dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO

Referencer
Line Maxen, pædagogisk konsulent ved CFU Absalon – Jeg havde inviteret Anne Marie til at holde et hovedoplæg med efterfølgende workshop om inkluderende læringsmiljøer på CFU´s pædagogkonference. Hun formåede både at lave en elegant indføring til de overordnede inklusionsperspektiver og samtidig tilbyde konkrete redskaber til det praktiske arbejde med inkluderende læringsmiljøer.

Suzette Vitger, institutionsleder – I Lillerød børnehus har vi samarbejdet med Anne Marie Marquardsen i forhold til læringsmiljøer i et inkluderende perspektiv. Vi fik et oplæg og arbejdede med hvordan vores praksis kan understøtte og udvikle vores pædagogik. Anne Marie er en dygtig projektleder, der guider, inspirerer og fastholder agendaen.

Lillian Gregersen, Institutionsleder – Anne Marie Marquardsen var god til at guide os igennem processen til at finde vores egne læringsmål, og den samlede personalegruppe fik i fællesskab snakket om egen praksis.

 

Send en mail på

amm@dengodedaginstitution.dk

Find os her

Solbakken 4 B, 4230 Skælskør